Képeim

2000 óta festek olajjal, ám meglehetősen sok idő kellett, míg eljutottam odáig, hogy a képeimet megmutassam egy nagyobb közönségnek is. Nagyjából 16 évig csak magamnak festettem, a saját belső történéseimet jelenítettem meg ezen a módon, és családtagokon-barátokon kívül nem is nagyon látta őket senki. Talán azért is vonakodtam a külvilágnak megmutatni őket, mert rendkívül személyesek, a saját önismereti utam mérföldkövei, átdolgozott, megküzdött-szenvedett élethelyzeteket, érzéseket ábrázolnak, amelyek nem nélkülözik helyenként az öngyógyítás összetevőit sem.

Miután leginkább álomszerű, szimbolikus, belső tájakat szeretek ábrázolni, előfordul, hogy számomra is meglepetés, ami végül a vásznon „landol”.

Egyes képeim különös módon „jóslóképeknek” bizonyultak (ahogy az álmaink között is elő-előfordulnak jóslóálmok), azaz a maguk idején előrevetítettek egyes – a megfestésük után akár évekkel később  – bekövetkezett életeseményeket.

Az egésznek a jellegéből fakad, hogy én nem vagyok egy nagyon „szapora” festő, évente 1-2-3 kép születik meg mindezen folyamatokból – ahogy az életem csordogál, úgy mendegélek vele festőként én is.

Pszichológiai tapasztalat, hogy minden, ami mélyen személyes, az egyben nagyon általánosan emberi is – ezért szeretettel és bizakodva invitállak a világomba, azt remélve, hogy a képeim között lesz olyan, amely Téged is megtalál majd az üzenetével.

Videó

Hátha épp ez esne jól most… 15 év munkáját sűrítettem bele ebbe a zenés videóba – ha van 7 perced, és meg tudod engedni, hogy elvigyelek valahova… talán a Csendbe….?
…akkor gyere! 🙂

Mentés

Mentés

Mentés

Kiállítások

2016. okt-dec.  – kiállításon való részvétel a Szimplakertben “Az én Magyarországom” pályázat különdíjasaként a Kollektív Tudattalan c. képemmel.

2017.ápr-máj.  – önálló kiállítás a Julien Caféban.

2017.júl-szept. – önálló kiállítás a K5 Kult Bistroban.

AKTUÁLIS:

2018.márc-ápr. -önálló kiállítás a FSZEK Lőrinci Nagykönyvtárának Galériájában: