Képeim

Pszichológiai tapasztalat, hogy minden, ami mélyen személyes, az egyben nagyon általánosan emberi is – ezért szeretettel és bizakodva invitállak a világomba, azt remélve, hogy a képeim között lesz olyan, amely Téged is megtalál majd az üzenetével.

2000 óta festek olajjal, ám meglehetősen sok idő – nagyjából 16 év –  kellett, míg eljutottam odáig, hogy a képeimet a családtagokon-barátokon kívül megmutassam egy nagyobb közönségnek is.

Talán azért is vonakodtam eddig, mert rendkívül személyesek, a saját önismereti utam mérföldkövei, általam átdolgozott, megküzdött-szenvedett élethelyzeteket, érzéseket ábrázolnak, amelyek nem nélkülözik helyenként az öngyógyítás összetevőit sem.

Miután leginkább álomszerű, szimbolikus, belső tájakat szeretek ábrázolni, előfordul, hogy számomra is meglepetés, ami végül a vásznon „landol”.

Egyes képeim különös módon „jóslóképeknek” bizonyultak (ahogy az álmaink között is elő-előfordulnak jóslóálmok), azaz a maguk idején előrevetítettek egyes – a megfestésük után akár évekkel később  – bekövetkezett életeseményeket.

Az egésznek a jellegéből fakad, hogy én nem vagyok egy nagyon „szapora” festő, évente 1-2-3 kép születik meg mindezen folyamatokból – ahogy az életem csordogál, úgy mendegélek vele festőként én is.

Videó

Hátha épp ez esne jól most… 15 év munkáját sűrítettem bele ebbe a zenés videóba – ha van 7 perced, és meg tudod engedni, hogy elvigyelek valahova… talán a Csendbe….?
…akkor gyere! 🙂

Mentés

Mentés

Mentés

Galéria

Mentés

Mentés

Mentés

Kiállítások

2016. okt-dec.  – kiállításon való részvétel a Szimplakertben „Az én Magyarországom” pályázat különdíjasaként a ‘Kollektív Tudattalan’ c. képemmel.

2017.ápr-máj.  – önálló kiállítás a Julien Caféban.

2017.júl-szept. – önálló kiállítás a K5 Kult Bistroban.

2018.márc-ápr. -önálló kiállítás a FSZEK Lőrinci Nagykönyvtárának Galériájában

2018.okt. 10 – nov. 12. –‘Luna’ című képem a Zsilip Art Center pályázatának egyik résztvevőjeként megtekinthető a Városház Galériában, Budapest, XIII. kerület, Béke tér 1.

AKTUÁLIS:

Kiállítás

“…és szíved a szívemnél lesz…” címmel

A megnyitó időpontja: 2020. jan. 27. 18:00

Helyszín:

Kispesti Waldorf Óvoda, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Gimnázium

Cím: 1195 Budapest, Vécsey u. 9-13.