Reiki – gyógyító relaxáció

usui-reikiA Reiki egy végtelenül alázatos és a maga minden hivalkodástól mentes szelídségével együtt csodálatos szellemi út. A Reiki kezelés során a befogadó fél mélyen relaxált állapotba kerül, és miközben az éltető energia oldja a feszültséget és a stresszt, a test és a lélek együtt gyógyul és harmonizálódik.

A Reiki energia közvetítője a mindenségben jelen lévő életenergiát a világ legegyszerűbb módján, kézrátétellel továbbítja a gyógyulásra, megtisztulásra vágyó lényeknek. Nem kíván irányítani, beavatkozni, „csupán” energiát ad át, azzal a bizalommal, hogy az ott fog hatni, ahol a legnagyobb szükség van rá. Ereje pontosan ebben rejlik: hogy a Reiki közvetítő képes-e eggyel hátrébb lépni önmagában, és előtérbe engedni az Univerzum erőit, hogy azok hassanak, úgy, ahogyan az a másiknak a leginkább a javára válik. Ezt gyakorolom.

areas_reiki_001

A Reiki egy végtelenül egyszerű, tiszteletteljes és alázatos szellemi út.
A szeretetteljes, emberi érintésnek önmagában is gyógyító ereje van, és sokaknak alakul úgy az élete, hogy pont ez az, amiből talán túl kevés jut.
A Reiki-kezelés alatt a helyükre rendeződnek a dolgok, felfénylik a lélek és a külső-belső világ ráncai elsimulnak.

Különálló Reiki kezeléseket jelen pillanatban nem tudok biztosítani, ám munkámat ez a filozófia és szellemi út segíti.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


* A Tradicionális Usui Shiki Ryoho Reikin belül III/A fokozatú behangolást kaptam, ezt a fokozatot élem, ez pedig itt a spirituális „vérvonalam” (azaz mely mestereken keresztül adódott át a módszer, míg hozzám eljutott):

Dr. Mikao Usui —> Dr. Chuyiro Hayashi —> Hawayo Takata —> Barbara Weber-Ray —> John Latz —> Clarity-Ann Martin —> Carrlyn Clay —> Dávid Zsuzsa—> Róna Juli (aki pedig az én mester-tanárom több, mint 20 éve).

Ha a Reikiről szeretnél még többet tudni, szívből ajánlom az ő honlapját.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés